L. i. h. a. p. u. l. r. o. j. e. k. t. T. ä. s. n. d. y. ö. ,. g. m. A. v. B. C. F. N. w. ". b. c. -. R. O. I. E. P. Y. Ö. K. Ä. 4. 0. 1. 3. 2. M. (. ). S. 7. 5. J. t l
M. u. l. a. o. n. s. i. ä. m. e. k. y. t. r. ,. h. p. j. (. N. g. v. ). S. ö. -. T. O. è. d. 4. 1. 5. V. J. E. K. H. A. P. L. D. /. 2. 0. 3. b. z. Y. t l. d l
E. r. ä. s. y. t. v. n. i. k. e. o. a. ,. j. u. h. d. l. m. ö. ". K. c. p. -. M. 1. 5. 2. 0. O. &. (. g. ). A. 8. /. 4. V. S. L. P. J. 6. H. U. b. n l. d l
Lisää kaikki aineet kulhoon. ripaus leivinjauhetta. Herkuttele puolukkahillon tai lohen kanssa. Mahtava taikina paistaa, ei tartu eikä hajoa käännettäessä
Yleensä käytän tätä reseptiä, joka on syntynyt eri ohjeiden pohjalta. Teen pizzapohjan yleensä itse, sillä omatekemä pizzapohja on vain niin paljon paremman makuista, kuin kaupasta ostettu pakastettu tms
Näissä sämylöissä ei myöskään ole hiivaa, mutta lopputulos on silti kuohkea ja leipämäinen. Sämpylät syntyvät näppärästi myös ilman vehnäjauhoja, kun ne korvaa kananmunilla, heraproteiinilla, leseillä ja siemenillä
Annan blogissa olleen mustikkapiirakkaohjeen innoittamana väsäilin omenapiirakasta oman variaation. Apuna Annan mustikkapiirakan pohja, tosin prodejauheen jätin pois kun ei mulla sopivan makuista jauhetta tähän ollut
Sain perjantai-iltana päähänpiston alkaa leipoaleipää. Valitettavasti monet reseptit netissä olivat täynnä vehnäjauhoja ja hiivaa, joten väsäsin ihan oman reseptin
- korkeareunainen vuoka on hyvä, ettei maito pääse kuohumaan reunan yli. Raparperin kirpeys sopi hienosti makean kondensoidunmaidon kaveriksi saman piiraan keskelle
Toinen suosikkini helppoutensa ansiosta, on pellillinen mustikkapiirakkaa on anopilta saadulta ohjeella tehty Helenan mustikkapiirakka, jossa kaikki ainekset heitetään yhtäaikaa kulhoon, sekoitetaan taikinaksi ja levitetään uunipellille
kuppikakkujen kuorrutteisiin ja se onvaan niin herkullista, vaniljafani kun olen. Kuorrutteen tein puolitoistakertaisena ja käytin maustamattoman sulatejuuston tilalla Valio Viola vaniljatuorejuustoa
Ihan vaanronskisti siihen kiisselin päälle. Aijai, nyt on luvassa oikeasti melkoisen syntistä herkkua, nimittäin vaniljapullaa, jossa ei voita tai sokeria säästellä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.