Helppo ja huokea tapasmenu viikonlopuksi!
Beach house kitchen
Beach house kitchen
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 12-16 kpl
  • 4 isoa pihvitomaattia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1/2 tl sokeria
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl silputtua basilikaa
  • 1 patonki
  • 12-16 kpl
  • 4 rkl turkkilaista jogurttia
  • 3 rkl majoneesia
  • 2 prk
  • 1 rkl sitruunamehua
  • ripaus suolaa ja mustapippuria
  • 1 patonki
  • 600 g possun tai broilerin fileetä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 4-5 mietoa chiliä
  • 3 -4 rkl oliiviöljyä
  • 1 /2 tl juustokuminaa
  • 1 tl
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 2 tl valkoviinietikkaa
  • ripaus suolaa
  • 12-16 keskikokoista perunaa
  • 1/2 dl öljyä
  • 1 rkl
  • suolaa
  • 15 minuuttia)
  • 30-45 min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.