Sarjan ensimmäisessä kirjassa, Agatha Raisin and the Quiche of Death, joku myrkyttää Agathan piirakkakilpailuun laittaman pinaattipiirakan ja siitä alkaa hänen ensimmäinen murhatutkintansa
Oiva Pari Gourmet Fast Food -kilpailu on alkanut. Ensimmäisessä osakilpailussa tehtävänä on löytää Campo Viejo Reserva 2008 punaviinin kanssa parhaiten sopiva gourmet-pikaruoka
Kilpailun teemana on Gourmet fast food ja ensimmäisen osakilpailun viini on espanjalainen Campo Viejo Reserva 2008-punaviini. Paista +200 asteessa 8-10 minuuttia
Varoitus. tämän postauksen kuvat saattavat aiheuttaa nälkää ja himoa päästä Silvopleehen – ja äkkiä. Seuraava kohteeni taitaakin olla monille jo ennestään tuttu, nimittäin Hakaniemessä Toisella linjalla sijaitseva Satu Silvon perustama kasvisravintola Silvoplee – joka onkin äänestetty viime vuonna Helsingin parhaaksi kasvisravintolaksi – pääsee tänään esittelyvuoroon
+. R. a. k. n. y. s. t. ä. v. i. e. o. l. m. p. j. 6. u. O. r. <. 3. N. d. h. A. g. b. -. ,. K. T. ö. P. M. ). J. U. 4. 2. 1. 5. 0. (. V. S. L. c. 7. H. E. 3 l. d l. t l
M. ä. e. n. o. i. k. s. a. l. y. m. r. t. d. j. u. p. A. v. ,. h. ö. K. S. J. c. H. f. P. O. g. E. T. V. L. R. I. C. (. 3. 0. ). 2. á. -. 1. 5. k p. p k. g )
Välillä on kiva herkutella jollain nopeasti valmistuvalla jälkiruoalla. Itselläni oli purkin pohjalla joululta jääneitä pipareita, jotka halusin hyödyntää jälkiruoassa
With Friday's hot dogs and champagne dinner we served also a number of side dishes. Aioli2 egg yolks 2½ dl olive oil3 good sized garlic cloves½ teaspoon salt Pinch of white pepperUse room temperature oil and eggs. Bread rolls2 dl waterbag of dry yeast5 dl flour (half of durum flour)2 tbsp olive oilsalt Mix the yeast in warm water, add the flour, olive oil, salt and knead the dough until it is elastic. Salsa Verde2 garlic cloves 1 bunch of basil0,5 dl chopped parsley1 cl olive oil2 anchovy fillets2 tbsp small capers pinch of salta pinch of freshly ground black pepper Peel and chop the garlic cloves
Tänään jaan teille uskomattoman herkullisen jälkiruokareseptin, jota testasin hiljattain. Lämpimät, hunajalla ja voilla terästetyt hedelmät valkosuklaamoussen kanssa nimittäin todella sulavat suussa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.