Sen muistan kuitenkin, että olin saanut joltain kaveriltani kasan joitain lapsiperhevauvalehtiä (kuka näitä nyt muistaa ja kuka näistä nyt ottaa selvää) ja yhdessä oli ohje "Toimii aina-linssipata"
Olen löytänyt tämän aikanaan Kauneus ja Terveys-lehdestä jossa se oli nimetty marokkolaiseksi linssipadaksi mutta en ole vuosien saatossa vielä hiffannut mikä kohta ruuassa olisi marokkolaista, mun tekemänä olkoon pelkkä linssipata
Linssipata. Kuningatar Saba on tarjonnut viimeaikaisista ravintoloista ehkä mieleenpainuvimmat maut, ja yritimme itse päästä samoille linjoille tämän linssipadan kanssa
350g linssejä (vihreitä tai punaisia)4 keskikokoista sipulia4-5 valkosipulinkynttä800g tomaattimurskaa1 kanelitanko tai kaneliasuolaa2-3 rkl valko- tai punaviinietikkaa (voi jättää poiskin, mutta maku on hyvin erilainen)Keitä linssejä n
Nyhtöbolognese@muttigate. Nyhtöbolognese ja kreikkalainen salaatti. Parasta pitkään aikaan. Tuntuu siltä niin kuin nyhtöpossua eli pulled porkia tehdään nykyään joka paikassa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.