T. ä. m. o. n. h. e. l. p. a. j. y. k. s. i. r. t. u. (. v. ). ,. b. g. V. K. C. é. B. -. &. d. f. S. ö. ". c. M. A. 4. 7. 5. 0. P. 2. 1. O. L. 3. H. d l
Raasta pestyjen sitruunoiden keltainen kuoriosa ja hiero lohipalat kuoriraasteella. Tee marinadi, eli oliiviöljy, sitruunan mehu ja suola ja pippuri sekaisin
Tässä aivan ihastuttava jälkiruokavinkki raparperista ja pehmeästä minttukermasta. Sitruunalohi. Alkuun eli pääruoaksi söimme sitruunalohta ja varhaisperunasalaattia
Herkkusienimuhennos. Väännä irti artisokkien varret ja poista lehtien uloimmat kärjet. Viipaloi sitruuna ja solmi siivut artisokkien alle jotteivät ne värjäydy keitettäessä
Sitruunalohi kasvispedillä on hieman perinteisempi kalaruoka, joka onkin ihanan keväinen ja raikas. olen pohtinut itse jo jonkin verran mitä ihanaa syömme pyhien aikana jaajattelin tässä tuumatessani jakaa teille muutaman ruokavinkin pääsiäisen varalle, jos ette ole vielä itse lyöneet menuja lukkoon
SITRUUNALOHI. Mainitsinkin Helppo ja herkullinen pinaatti-parmesaanilohi-postauksessani opettelevani vasta kalanvalmistamista, mutta nyt iskin luun kurkkuun poikaystävällenikin kysyin voisiko hän tehdä kalaa lauantailounaaksi
Sitruuna jatimjami antavat makua foliopaketissa grillattavalle lohelle. Leikkaa sitruunat noin sentin paksuiksi viipaleiksi ja asettele ne foliolle vieri viereen
Myös sairaaloiden ja hoivalaitosten ruokalistalla on tarjolla välimerellisiä makuja. Koko Välimeren alueelle tyypillisiä raaka-aineita ovat oliiviöljy ja tuoreet vihannekset, kuten tomaatti, munakoiso ja kesäkurpitsa, sekä yrteistä timjami, rosmariini, oregano ja basilika
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.