Syksyn kasvissesonki alkaa olla nyt parhaimmillaan. Vihannesosastolla törmää runsaudenpulaan, kun kaalit, porkkanat, kesäkurpitsat ja sipulit näyttävät parhaat puolensa ja vieläpä pikkurahalla
Vorschmack on klassikkoruoka, joka tunnetaan Suomessa marsalkka Mannerheimin lempiruokana. Koska vorschmackin tekemiseen upooaa melkoisesti aikaa, moni ei viitsi valmistaa sitä itse, vaan syö sitä mielellään ravintolassa tai ostaa sitä valmiina
Tänään vietetään kansallista korvapuustipäivää ja sen kunniaksi jaossa on raakavalkosuklaa resepti, jossa raakasuklaan seasta löytyy varsin herkullinen kanelitäyte
Cookie Dough, keksitaikina. Ehkä parasta mitä tiedän ja vielä terveellinen Cookie dough, nam. Mä oon aina tykännyt taikinasta enemmän, kun itse kekseistä
Oikein hyvää huomenta. Jos olet ajatellut valmistaa pääsiäisen kunniaksi kahvipöytään tai jälkiruoaksi jotain terveellistä, kannattaa tämä resepti ja kuvat skipata
Olen tainnut useampaan kertaan mainitakkin, että suklaa on herkkuani. Yksi suklaaherkku, joka lauantaisin kaupasta kotiin tulee, on susu-palat ja nyt halusin kokeilla tehdä niitä itse
Eilen aamulla unen pöpperössä arkivapaa aamuna tekaisin kaurapuuron lopusta sämpylätaikinaan. Sininen emmental-juustokannika odotti myös käyttöä, joten niistä + muutamasta muusta aineksesta syntyi kertakaikkisen ihanan pehmoisia sämpylöitä
Korvapuusti on ihan parasta missä tahansa muodossa, tällä kertaa juustokakkuna ♥. Tässä piti olla vielä ihanaa kanelikastiketta raitoina siellä täällä, mutta se näemmä sekoittui uunissa juustokakkumassaan ja katosi
Mitä parhainta sunnuntaita. Saanko ennakoida. Kohta on työviikko käsillä ja taas on aika alkaa miettimään eväitä töihin, jotain syötävää ennen treeneihin lähtöä (jos sattuu kuulumaan siihen ahkeraan ihmisjoukkoon) ja ennen kaikkea aamupaloja kotona, töissä, missä vaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.