Herkullinen omena-ansa syksyn omenasadosta
Samettipupun porinoita...
Samettipupun porinoita...
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl sokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl soodaa
  • 1 dl juoksevaa tai sulatettua margariinia
  • 1 prk
  • 1 muna
  • 1/2 l omenakuutioita
  • 2 tlk
  • 1 tl vanilliinisokeria
  • 1 dl sokeria
  • 3 munaa Pinnalle
  • 30 cm
  • 4 cm
  • 200- asteisen uunin alatasolla noin
  • 40 min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.