Ja kuvien piirakkahan on herkullista bannofeeta mustikoilla, nam nam. Ja viime yönä meidän talon päällä jylläs sellanen ukonilma, että en uskaltanut painaa silmiä kiinni
Jouluisen suussasulavista namuista alkoikin ajatuksissa kytemään idea piparisesta juustokakusta ja pienen surffailun tuloksena löysin mitä helpoimman ja ihanimman reseptin, jota hieman tuunailin omaan makuun paremmin sopivaksi
Tein tämän kakun Ravintolapäivääni nyt marraskuussa ja ohjeen siitä olin kirjoittanut muistilapulleni, joten ennenkuin se hukkuu, täytynee päivittää se tänne, jotta sitä voi tehdä toistekin
Kakku on ollut vain perheeni käytössä ja olen tarkoin varjellut salaisuuttani tähän päivään asti. Kakun ohje muuttui alkutapaileella kun testailin sen muotoa ja suun tuntumaa sekä makuaistimuksia
Suussa sulavaa karitsaa ja vähähiilihydraattisia lisukkeita. Sen sijaan uskon kehon luontaisiin signaaleihin siitä mitä milloinkin tarvitaan rakennusaineiksi, tällöin esim
Porkkanan ja tuorejuuston yhdistelmä kuuluu joka vuosi sadonkorjuun herkkuihin. Tänä vuonna päätin haluta vaihtelua traditioihin, kun törmäsin skånelaisen ruokabloggaajan Karonline Jönssonin ihanaan ideaan palsternakkakakusta
Viikonloppuna myös sää oli poikkeuksellisen suosiollinen ja antoi nauttia sadon antimista pihalla. Marengilla kuorrutettu mustikkapiirakka maistui kesävieraille ja
Kirsikat ovat parhammillaan juuri nyt ja kirsikkareseptejä onkin testattu jo useampi. Clafoutis on klassinen ranskalainen jälkiruoka, jossa yksinkertaisesti kirsikat ladotaan vuokaan, pannukakkutaikina kaadetaan päälle ja herkku kypsennetään uunissa
K. a. v. e. r. i. d. n. k. s. t. u. m. l. o. O. p. ä. y. ,. j. E. h. N. P. …. S. I. f. 2. 0. -. 4. (. 1. ). U. C. 5. g. ö. 3. 7. L. V. ”. D. J. T. R. M. o C. m i. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.