Helppoa ja herkullista. Mantelikala on tuttu ruoka kouluajoilta. Se oliki yksi lempiruistani koulussa. Sein voi vaihtaa myös vaikka turskaan, loheen tai nieriään
rkl lime- tai sitruunamehua. BROILERI-SIENIKASTIKE. rkl lime- tai sitruunamehua. 2-4. 1-2. takaisin pannulle, lisää kanaliemi ja keitä hiljalleen noin 5-10. 2-4. 1-2
-. -. -. P. ä. t. k. i. s. u. l. a. o. n. y. m. e. p. r. j. h. O. v. I. M. ,. S. V. d. 2. 0. 6. A. ö. K. D. T. 4. E. 3. 1. 5. g. L. 7. (. ). R. /. d l. t l
Ensimmäisen ulkopuolisen kommentin tähän blogiin taisi käydä jättämässä Kääpiölinnan köökissä -blogin Anu ja sehän minua innoitti jatkamaan tätä harrastusta vielä suuremmalla innolla
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. F. e. t. a. j. u. s. o. p. /. c. h. V. i. k. n. l. m. r. E. ä. d. b. g. N. y. ö. L. ,. v. H. (. ). T. M. P. K. J. f. 4. 1. 0. 3. 2. 6. 5. x. A. S. Ö. U. O. I. w. '. B. C. z. R. q. W. Y
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. T. ä. n. v. u. o. a. i. e. t. m. k. p. j. h. s. A. l. g. r. y. K. ,. S. d. ö. O. b. c. f. J. P. z. I. (. ). H. M. E. R. 2. 9. 1. 0. 3. /. L. 5. N. &. G. V. 6. 8. . C. U. B. 7. t l. k p
-R. Tagliatelle al pesto. Varsinaisen “herätyksen” tähän pastaan sain Chez Jouni ohjelmasarjasta, jossa Jouni ranskalaisen kokki ystävänsä kanssa teki tästä ranskalaisen version (Nizzalainen jos en väärin muista) Pasta Pistou tai jotain sinne päin
porkkana-perunamuusia, ja itse väänsin ruskeankastikkeen. Porkkana-perunamuusi. Sekoita sitten juuresmassa, ja lämmin voi-maitoseos keskenään käsivatkaimella
Iltapäivällä teki mieli keitellä vispipuuroa. Ajattelin kuitenkin tehdä tänään vähän erilaisemman version ja niinpä keittelin puuron ruisjauhoihin ja jätin mannasuurimot kaappiin
-. -. -. -. S. i. t. r. u. n. a. e. k. T. p. j. l. o. s. v. L. ö. y. d. Y. m. h. K. ä. J. H. ,. ". P. 2. 9. (. ). 1. g. 3. c. w. 7. 5. O. A. 6. E. d l. t l
-. -. -. V. a. l. m. i. s. t. n. k. u. j. v. r. e. p. o. R. ä. ". P. c. h. T. ,. y. d. Y. 8. 4. (. g. b. ). 2. ö. E. S. K. N. H. L. O. I. w. f. M. x. W. F. '. A
Resepti löytyi Leivotaan -lehdestä nro 1/2015. 2-3 rkl Maizena-maissitärkkelystä. 2-3 rkl. Kasvisruoat on sellaisia, että kokeilen niitä aina sit kun tuo isäntä on jossain reissun päällä ja niin tuli tätäkin keittoa kokkailtua yksin kotona ollessa
Tein hiljattain tämän minttu-suklaakakun pääsiäistarjoiluja ajatellen. Myös maidotonta ruokavaliota noudattava voi nauttia juustoista, muiden popsiessa omia home- ja vuohenjuustojaan
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. T. ä. m. t. o. n. i. k. a. l. s. ö. r. e. h. u. v. j. p. S. ,. y. d. L. (. E. ). 1. 2. 3. H. ´. K. d l
-. -. -. -. -. s. a. t. o. k. v. i. h. u. n. e. j. l. g. T. ä. p. ,. m. y. O. d. M. ö. r. K. c. N. P. C. b. 1. 2. 3. 0. 5. z. V. S. L. (. E. ). 8. 4. f. /. 9. A. Y. J. x. G. H. 6. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.