Onko sulla jotain ruoka-aineita jotka nousevat aika-ajoin ”ykköseksi” ja niitä tulee sitten käytettyä vähän joka paikkaan kunnes kiinnostus laantuu ja tuote unohtuu taas pitkäksi aikaa
E. i. l. e. n. a. m. u. s. y. t. ä. r. k. o. j. v. p. h. w. -. z. (. d. ,. c. g. ). ö. b. T. 1. 0. 5. 2. S. V. ~. 7. ½. L. K. C. H. M. 6. 3. /. 4. P. A. J. N. d l. t l
Jos haluat muuten vaan koristella leipiä, niin hammastikuista saa kivoja viirejä, kun liimaa niihin kaksipuoleistateippiä, ja leikkaa pienen palan päästä pois
Monet ovat tykänneet. Tässä helppo resepti niille, jotka vieroksuvat kaikkia raaka-paleo-sokeriton-leivonnaisia, mutta silti haluavat leipoa maidottomasti ja viljattomasti
P. u. k. a. s. i. p. t. o. e. n. ä. b. l. g. m. j. r. v. h. V. d. ,. ). Y. y. K. T. ö. E. S. O. 2. C. c. -. 5. 0. 1. 8. L. 4. 6. /. (. I. R. J. M. ♥. ♥ l. g r. d l
Valmiista kekseistä en ottanut kuvia, mutta tuolla ihan alussa ne ovat mariskoolin uumenissa. Harvoin syötynä siinä on jotakin maagista, joka vetoaa minun makunystyröihini
Anna ribsien paahtua, kunnes ne ovat pinnalta kauniin ruskeita. Jostain syystä nyt oli taas kiire ja ribsit jäivät ehkä hieman kiinteiksi, kun kypsennettiin paahtamalla
Suomalaisessa perinteessä käsitys suklaapiirakasta rajautuu lähinnä brownieseihin ja mokkapaloihin, joten ajatus kunnon suklaisesta piirakasta tuntui ihanalta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.