Pitkään haudutettu hernekeitto joulukinkusta. Muistuttelen jo etukäteen, että huolella hauduteltu hernekeitto on muuten oiva syy jättää syömättä joulukinkkua ihan ähkyyn saakka
4. d. l. k. u. i. v. a. h. e. r. n. t. ä. 2. (. s. p. o. ). 1. 5. 0. -. g. Ö. j. y. m. ö. f. c. T. M. S. ,. H. K. 3. L. /. 6. 7. J. ". E. Y. I. e d l. d l. t l
Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Huomenna on laskiaistiistai ja silloin perinteisesti keitetään ja syödään hernekeittoa. Yleisimmät lihat joista hernekeittoa keitetään taitaa olla savupotka, lapa tai kinkku
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Perinteinen hernekeitto on hyvää,. Hernekeitto, n. mutta sen valmistaminen kestää niin kovin kauan. Tämä keitto valmistuu alle vartissa ja on mielestäni
Tämä pitkän kaavan mukaan tehty hernekeitto on vähintäänkin yhtä hyvää. Tämä ruoka on ollut to do -listalla siitä lähtien kun kaupassa näin possun etupotkia
kukkakaalimuusin kera. Tutkimusmatka pakastimen syövereihin jatkuu. Arkkupakastin on siitä kiva, että sinne tosiaan mahtuu paljon, mutta samalla sinne saattaa aikojen saatossa kerääntyä kaikenlaista pussia, purkkia ja nyssäkkää jonka sisällöstä ei ole enää pienintäkään mielikuvaa
Tämä hauska erilainen hernekeitto valmistuu käden käänteessä. Hernekeitto pakasteherneistä 4 -5. Voit tehdä keitosta pelkän kasvisvisversioin kuten minä tällä kertaa tai lisätä keittoon perinteisen keiton tapaan savikinkkua ja hieman sinappia
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
s. o. v. e. l. t. u. y. k. i. ä. n. a. j. H. r. h. d. ö. m. p. ,. A. O. 8. N. (. ). C. c. -. P. S. z. K. E. T. V. Y. ". L. I. 5. 0. g. 1. R. w. J. M. 3. 7
Kuori juurekset ja sipulit. Pilko ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Mausta poronpotkat suolalla ja pippurilla, jauhota ne kevyesti ja ruskista pannulla öljyssä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.