Vilijaana oli jokunen aika sitten tehnyt liha-pekoni-kasvispataa ja koska mullakin oli possunsuikaleita varattuna yhden päivän ruokaan, päätin tehä jotain saman tapaista
Leikkaa se kuutioiksi ja ruskista (valurauta)pannulla voi-öljyseoksessa joka puolelta. Kirkaslieminen, maukastakin maukkaampi lihapata, joka Unkarissa syötäisiin riisin kera, mutta näillä leveysasteilla se on vallan mainio kastike perunoillekin
Aika ajoin kaupasta saa edullisesti erilaista possun-, naudan-, tai vaikkapa hevosenlihaa. Kulma- tai sisäpaisti käyvät paloiteltuna hyvin sunnuntai pataruokaan
SIPULINEN LIHAPATA. Alenna uunin lämpö sitten 150 asteeseen ja anna padan kypsyä 2-3 tuntia. Viime sunnuntaina kokkailin karjalanpaistilihoista pataruokaa(tai uunissa tuon tein,onkohan se silloin pataruokaa laisinkaan)
joka arki-illalle paitsi tiistaille jotain menoa. lihapata niistä tässä nyt ensimmäinen. facessa, että ehtisikö joku hänen tilalleen pohjois-afrikkalaiselle
-. -. P. u. n. a. v. i. s. ä. h. d. t. e. y. l. p. ,. o. k. m. r. B. g. N. j. (. ). ö. b. V. A. L. K. M. 1. 2. 0. f. 4. 6. O. 5. c. S. 3. T. k g. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.