Heippa vaan ihanat, . maanantai on jälleen mennyt aika kivuttomasti. Toivottavasti sullakin. ) Mutta huomisesta tulee vaikee, tiistait on aina jotenkin hankalia tapauksia
Täydellisten brownieitten metsästys jatkuu – kukapa ei rakastaisi ihanan meheviä brownieita, vielä kun ne saisi sokerittomina, luontaisesti gluteenittomina sekä täynnä elimistölle hyödyllisiä, kertatyydyttymiä rasvahappoja
Muistan, kun vietin ensimmäistä joulua avopuolison äidin luona joitain vuosia taaksepäin. Tiedättehän, kuinka jokaisella on omat ruokaperinteensä joulupöytään
Kuolavaroitus. Täältä tulee toinenkin retkieväs hiihtolomalaisille. Ensimmäisen hiihtoon motivoivan kaakaojuoman löydät täältä ja kyllähän tämäkin motivoi vaikka mihin
Puurot ovat tällä hetkellä varmaan yksi kovimmista ruokahiteistä. Maailmalla perustetaan päätä pahkaa pelkkiin puuroihin erikoistuneita kahviloita, ja jopa täältä Tampereelta löytyy Elovenan puurobaari (sen suosiosta en tosin osaa sanoa, aika hiljaiselta on yeensä näyttänyt kun ohi olen kävellyt
Uuden vuoden juhlintaan olin valinnut pakastimessani olleen hirvenpaistipalan, jonka olin saanut Museokadun sienikummiltani Elisalta ja säästänyt sitä jotain erityistä reseptiä varten
Maustemittakaavan juhlahumusta on hyvä tehdä paluu arkeen. Noh, se on kyllä sujunut ihan itsestään, sen verran pitkiä päiviä tällä suunnalla on tullut tehtyä viime aikoina töiden parissa
Kun ulkona satoi ja päivän suunnitelmat meni uusiksi, kiehautin meille makoisan kanapyörykkä-keiton. Tai no oikeastaan se tällä kertaa oli kalkkunapyörykkäinen, koska kaupassa ei ollut kananjauhelihaa saatavilla
Aika tarkasti kaksi vuotta sitten Peggyn pieni punainen keittiö julkaisi ohjeen Igorin kanalle. Hänellä ei varmasti ollut aavistusta millainen hittiruoka siitä syntyy
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.