Tein vielä päälle kanelisen tuorejuustokuorrutteen ja oi että onkin hyvää. Eilen teki mieli jotain helposti valmistuvaa ja päädyin tekemään pari piimäkakkua
Piimäkakku on peruskahvikakkujen klassikko. Piimäkakku säilyy hyvin ja maustuu säilytyksen aikana. Piimän tilalla käytän joskus muuta hapantuotetta, kuten kermaviiliä, maustamatonta jogurttia tai ranskankermaa, mutta aito piimäkakku syntyy vain piimästä
Perinteinen, helppo ja nopea joululeivonta sopii hyvin jouluhössötyksen vastapainoksi. Teknisesti en ole ihan varma, pitäisikö tätä kakkua kutsua maustekakuksi vai piimäkakuksi, joten nimesin sen molemmilla nimillä
Mehevä piimäkakku rusinoilla, taateleilla ja viikunoilla on joulupöydän kestosuosikkeja ja syystä. Niinkuin tämä mehevä piimäkakku, jonka perintöreseptin sain vihdoin omakseni minäkin
Joulunjälkeiseen arkeen sopii minusta hyvin piimäkakku, jota näkyi blogeissa paljon jo ennen joulua. Piimäkakku on vähän herkkua, mutta ei kuitenkaan liikaa
N. ä. i. n. t. m. y. l. s. e. r. p. u. a. G. o. R. k. &. V. -. j. h. K. D. f. /. c. v. ,. ). S. d. H. A. (. g. M. T. P. 8. 2. 5. 0. 7. 1. 4. ö. ~. 6. 3. W. O. L. Y. J. D l. m l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.