Hirvikauden keitinpiiraat
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  •  
  • hiivataikina
  • 5  dl maitoa
  • 50  g hiivaa
  • 150  g voita
  • 1 muna
  • 2  tl suolaa
  • 1,3  l vehnäjauhoja (voit käyttää myös muinaisvehnää, speltiä tai rouheista sämpyläjauhoa kuten kuvamme taikinassa)
  •  
  • täyte
  • 1  dl riisiä +
  • 1,5-2 dl vettä
  • (kypsää riisiä vajaa 3 dl, basmati- jasmiini-, täysjyvä- tai puuroriisiä)
  • 400  g hirvijauhelihaa
  • 100  g pekonia tai savukylkeä
  • 2 sipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ tl suolaa
  • 1/4 tl maustepippuria
  • 1 muna
  •  
  • mahdolliseen uppopaistoon
  • 8  dl auringonkukka- tai rypsiöljyä
  •  
  • uunikypsennykseen
  • 1  dl maitoa tai muna voiteluun

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.