-. -. -. -. -. -. -. U. u. n. i. s. a. h. d. t. e. r. v. p. ,. o. k. l. j. m. g. y. ö. ä. S. L. H. J. P. K. Ä. O. T. I. N. b. V. f. 6. 0. 7. ". 1. 5. –. 2. M. A. ½. 4. 3. (. ). R. /. k g. d l
Riistaa meillä syödään kyllä melko paljon, mutta ehdotin, jos kerrankin tehtäisi jotakin muuta kuin käristystä, pataa tai kastiketta - tuppaa nimittäin ne jo tulemaan korvista ulos
Yrttikuorrutettu hirvipaisti. Ihastuin ohjeessa siihen, että se poikkeaa juuri kivalla tavalla siitä tavallisesta "riistaa ja uunijuureksia" -tyylistä, joka sekin on toki hyvää
pippureita (mauste-, musta- ja valkopippuria). Tarjoa hirvipaisti paistettujen sipuleiden, kantarellimuhennoksen,(keitettyjen perunoiden) ja erilaisten marjahillojen tai hyytelöiden kanssa
Taikinana käytin valmista ruistaikinaa - ensi kerralla kyllä teen senkin itse, eihän se vaikeaa ole. Ripottele päälle suolaa ja pippuria ja kaada päälle 1-2 ruokalusikallista siirappia ja noin ruokalusikallinen öljyä (sekä halutessasi paru ruokalusikallista kermaa)
Pane hirvipaisti korkeareunaiseen astiaan tai paisto- tai muovipussiin ja kaada liemi päälle. Pane jäinen hirvipaisti ritilälle ja ritilän alle uunipannu, jossa on vettä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.