V. i. k. o. n. l. p. u. e. m. y. t. ö. s. ä. h. a. S. r. A. v. ,. E. d. j. P. K. -. M. J. f. O. L. ). T. C. I. H. Y. R. N. 2. g. 3. 6. 4. 5. (. 1. 0. 7. c. k g. d l
Lomailijalla on hyvää aikaa haudutella kaalilaatikkoa oikein ajan kanssa. ) Ja kyllähän oli hyvääkin. Niinkuin yleensäkin kaikki ruuat jotka on oikein ajan kanssa saaneet valmistua
Edelleenkin meillä on laitettu viikonloppuisin lihaa uunissa hitaasti hauduttamalla. Nyt ostettiin pala porsaan etuselkää, ja vaikka resepti onkin hyvin simppeli, halusin sen tänne laittaa ihan vain muistuttaakseni, että kannattaa suosia myös näitä tosi edullisia lihan osia
T. ä. n. b. r. o. i. l. e. t. a. f. v. j. u. k. s. 2. p. A. h. d. ,. m. O. S. y. ö. K. –. N. H. (. c. ). 1. g. M. +. 4. 3. 0. 5. P. L. 7. -. V. J. R. k g. t l. d l
Viime lauantaina aloitin päivällispuuhat taas ennen aamiaista, tuolloin ei ollut aikaa viettää koko päivää keittiössä, vaan tiedossa oli ajastettu täsmäpäivällinen, joka valmistuisi minun ollessani aivan toisaalla
Hitaasti – mutta tulee kuitenkin. BBQ ribsit. Hitaassa hauduttamisessa on hyvien ribsien salaisuus. Lihan kuuluu putoilla luiden päältä, kun vähän näyttää haarukkaa rimpsuluun suuntaan
Ankanrintaa kevyillä lisäkkeillä. Alkuperäinen suunnitelmani oli valmistaa vierasruuaksi laku-ankkaa, mutta lakritsa päätyi lopulta maustamaan lisäkkeenä tarjottua pastaa
Pata valmiiksi ladattuna. Vajaa kaksi vuotta sitten tein ensimmäistä kertaa ruokaa hirvenposkista, ja ne onnistuivat niin hyvin, että myös viime hirvestyskaudella mies otti hirvenposket talteen
HItaasti ja hartaasti haudutettua karitsanlapaa (ohje n. Pääsiäinen tarjoaa keskelle kevätkiireitä pienen rauhoittumisen hetken ja oivan tilaisuuden hitaalle ruoanlaitoille
T. ä. n. p. i. v. m. a. r. k. e. t. s. j. u. o. l. K. h. d. ö. y. E. -. L. N. P. O. 1. 0. 9. 3. %. V. ,. J. I. G. &. –. /. 2. R. g. 7. S. A. 4. (. 5. ). H. 6. M. 8. d l. t l
Jamien alkuperäisessä ohjeessa tämä ruoka tehtiin (kahdesta 1,5kg) ankasta, mutta käytin broileria, koska pakastealtaaseen on ilmestynyt kotimaista luomubroileria
ensin kypsytellään hitaasti matalassa lämmössä uunissa, sitten keitetään paistoliemestä kastike ja otetaan lihalla komea pinta pannulla tai uunissa grillivastuksen alla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.