Oletteko huomanneet kuinka ruuan värikkyys tai värittömyys vaikuttaa mielialaan ja ruokailuhetkeen. Ainakin itsellä värikkään ruuan laittaminen piristää kummasti ihan tiedostamattakin
V. i. k. o. n. l. p. u. e. m. y. t. ö. s. ä. h. a. S. r. A. v. ,. E. d. j. P. K. -. M. J. f. O. L. ). T. C. I. H. Y. R. N. 2. g. 3. 6. 4. 5. (. 1. 0. 7. c. k g. d l
Lomailijalla on hyvää aikaa haudutella kaalilaatikkoa oikein ajan kanssa. ) Ja kyllähän oli hyvääkin. Niinkuin yleensäkin kaikki ruuat jotka on oikein ajan kanssa saaneet valmistua
Edelleenkin meillä on laitettu viikonloppuisin lihaa uunissa hitaasti hauduttamalla. Nyt ostettiin pala porsaan etuselkää, ja vaikka resepti onkin hyvin simppeli, halusin sen tänne laittaa ihan vain muistuttaakseni, että kannattaa suosia myös näitä tosi edullisia lihan osia
O. h. m. y. T. ä. k. e. i. t. o. n. j. a. v. ,. l. s. r. E. d. p. ö. P. u. A. b. J. K. V. M. F. N. -. f. 4. 5. 0. g. 2. 6. 3. w. c. 1. (. ~. ). S. L. d l
Ajattelen tietenkin myös lammasta, eikä ainutkaan pääsiäinen saa mennä ohi ilman suosikkiani, helppoa nyhtölammasreseptiä, joka aterian lisukkeista riippuen on muunneltavissa vaikka kreikkalaiseen tai lähi-idän tyyliin
Tulinen chili-tomaattikeitto. Kevyt chilinen tomaattikeitto on pakkaspäivän parasta kuppikuumaa. Se lämmittää mukavasti sekä sisäisesti että ulkoisesti
Tulinen ja hyvin mausteinen Chorizo-uuniriisi sopii mainiosti lounaaksi, evääksi tai juhlaruoaksi. ). Sen lisäksi voit valmistaa sen jo edellisenä päivänä, esipaistaa ja syödä sitten seuraavana päivänä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.