K. o. k. e. i. l. n. j. ä. r. a. t. h. d. s. Y. v. u. ,. O. p. ö. y. E. F. c. b. G. &. -. m. J. N. I. S. T. U. L. /. w. g. f. _. =. 1. 0. 5. 4. 7. 8. 9. 3. %. B. 2. A. 6. D. P. R. M. H. (. ). '. z. W. x. C. B %. A %. o g
Voissa paistettua kuhaa SauceHollandaisella ja piparjuurivaahdolla. Tosin kauhean terveelliseksi en lähtisi tätä ruokaan kehumaan, paitsi JOS jätetään hollandaise pois kyydistä, mutta JOS lehmällä olisi munat niin se olisi sonni
T. ä. n. o. s. t. i. m. e. k. p. a. r. j. l. h. ,. u. A. P. y. U. v. d. R. -. K. S. O. g. b. (. ). M. ö. V. 1. /. 2. w. f. c. W. I. '. q. C. F. x. E. B
Hollandaise-kastike nimittäin. Mutta noin vain sitten uskaltauduin tekemään taas hollandaiset, pari kertaa ennenkin olen onnistunut siinä, mutta nyt olen kadottanut sen pomminvarman ja helpon reseptin
A. u. r. i. n. k. o. s. e. p. j. a. t. h. l. /. y. F. d. '. P. L. ö. ä. v. O. m. I. H. ,. J. V. g. 3. 1. 2. K. S. M. (. ). E. w. T. f. B. c. b. z. C. D. x. q. N
Hollandaise is a classic French sauce that fits well with the asparagus. It has a tendency to split just like the béarnaise sauce, You can try to save the sauce with a rinse of warm water and whipping hysterically
Kyseessä on siis riimihärkä, jonka kanssa aioimme nauttia parsasta Hollandaise-kastikkeen kera. Hollandaise-ohje on vanha tuttu, mutta laitan sen nyt tähän kertaukseksi itsellenikin
Viikko sitten valmistimme kevään ensimmäisen hollandaisen parsalle kaveriksi ja voi hyvänen aika. Tällöin tarjosimme parsaa hollandaisen kanssa, sekä parmankinkun, mozzarellan ja kirsikkatomaatin kera
Lisäksi halusin parantaa taitojani hollandaisen ja suklaachantillyn teossa. Parsa ja hollandaise maistui parsalta ja hollandaiselta, ja kastike sopi yllättävän hyvin myös ankan seuraksi
Kaveriksi valikoitui äärimmäisen tavalliset uunilohi ja hollandaisekastike. Hollandaisea en ole tehnyt koskaan aiemmin ja parsaakin keitellyt kerran tai kaksi
J. o. k. a. i. s. e. n. t. p. r. u. h. y. v. ä. l. m. K. ö. j. -. O. d. ,. A. S. T. I. E. P. U. L. 1. 2. ½. g. c. 3. Y. 5. N. f. 4. ¼. M. 8. b. 0. t l. d l
Teimme pitkästä aikaa hirssiä lisukkeeksi, ja pitääkin jälleen muistaa käyttää sitä useammin. Erityisen ihana koostumus esimerkiksi vihannesten täyttämistä varten
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.