Halusin tehdä pitkästä aikaa jotain helppoaja herkullista, mutta sokeritonta jälkkäriä. Ylikypsät banaanit antavat makeutta aivan tarpeeksi ja maustamalla kanelilla, muskottipähkinällä sekä ripauksella inkivääriä saa leipäseen niin paljonmakua ettei sokeria todellakaan edes kaipaa
Lisää piimä ja sekoita nopeasti taikinaksi. Lueskelin lokakuussa ilmestynyttä Kaneli & Sokeri -leivontalehteä, joka onMaku-lehden toimittama parisen kertaa vuodessa ilmestyvä leipomiseen, raaka-aineisiin ja -välineisiin erikoistunut lehti
Mutta nyt tämänhetkisen lempireseptini pariin. Muutto ja liitännäishässäkkää, tiedättehän. Melkein viisi kuukautta on vierähtänyt edellisestä päivityksestä
Bataattipohjan päällä on tomaattimurskaa, ilmakuivattua kinkkua, pieneksi pilkottua kesäkurpitsaa ja tomaattia, herkkusieniä, sekä hieman halloumjuustoa pieninä kuutioina
N. y. t. o. n. j. k. u. h. e. r. v. a. i. d. ä. l. m. p. -. ". T. s. ,. K. Y. ). O. g. 5. 0. 3. (. 1. /. 2. H. ö. M. V. S. P. L. ∅. c. °. C. A. I. +. / l. r k. d l. t l. c m. m i
Parhaimmillaan leipä on heti lämpöiseltään oivariinin kanssa ja kuivahtaa suht nopeasti kuten useimmat gluteenittomat leivät, joten kannattaa pakastaa pian jos ei tule syöneeksi koko pellillistä kerralla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.