Korvapuusti on ihan parasta missä tahansa muodossa, tällä kertaa juustokakkuna ♥. Tässä piti olla vielä ihanaa kanelikastiketta raitoina siellä täällä, mutta se näemmä sekoittui uunissa juustokakkumassaan ja katosi
E. c. l. a. i. r. -. e. v. o. k. s. t. p. h. m. ä. j. n. T. L. d. u. y. S. ö. ,. Y. O. P. x. 1. 2. 5. g. 0. K. M. N. 8. –. (. ). V. J. F. a l. d l. t l
Kirjamme on täynnä herkkuja. Kakkuja, leivonnaisia, putinkeja. Jos reseptien määrästä tekisi suoria päätelmiä, ovat jälkiruoat ja muut muodostaneet ehkä sellaisen reilun kolmanneksen 1900-luvun alun newyorklaisravinnosta
Huomenna sitä sitten vanhennutaan ihan virallisesti, hui. Mitään suurempaa ikäkriisiä en ole onneksi kokenut mutta kyllähän nämä synttärit ovat eri juttu kuin edelliset ei-tasavuosien vastaavat
Ranska-teemalla tein myös nämä ihastuttavat tuulihattu-leivokset, eli Eclairit. Näissä on usein päällä tummasuklaa kuorrute, mutta nyt halusin tehdä näistä kahvin makuisia
(8 kpl). Nimestään huolimatta katselet jälkiruokareseptiä. Kyseessä on eclair-leivos eli iso tuulihattu. Aloita valmistus muovaamalla mansikkavaahtokarkista ”nakit”
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.