100 kpl. 100-125 g tummaa suklaata/ suklaata. 100 kpl. Tytär lainasi muutama viime viikolla kirjastosta leivontakirjan ( ihan kuin niitä ei kaapista jo löytyisi
Vaikka lapsiperheen arjessa pitkät kirjanlukusessiot jäävätkin olemattomiksi, on musta kuitenkin hyvä pitää kiinni edes pienestä määrästä iltalukemista
J. o. s. k. a. u. n. p. i. t. ä. v. r. j. e. ,. m. l. h. y. V. D. N. E. d. ö. M. -. P. T. O. B. I. 5. 2. 0. 1. 4. g. (. 3. ). K. c. S. 7. R. L. A. ". w. '. d l. t l
R. a. k. n. y. s. t. ä. v. i. e. o. l. m. p. j. 6. u. O. r. <. 3. N. d. h. A. g. b. -. ,. K. T. ö. P. M. ). J. U. 4. 2. 1. 5. 0. (. +. V. S. L. c. 7. H. E. 3 l. d l. t l
M. ä. e. n. o. i. k. s. a. l. y. m. r. t. d. j. u. p. A. v. ,. h. ö. K. S. J. c. H. f. P. O. g. E. T. V. L. R. I. C. (. 3. 0. ). 2. á. -. 1. 5. k p. p k. g )
Tämä resepti on Jennifer Donovanin kirjasta Suklaa. Kakku on tosi ihanan makuinen, suosittelen. Varsinkin kesällä aion kyllä tehdä tätä tarjottavaksi itsepoimituista, tuoreista mustikoista
100 g valkosuklaata. 100 g tuorejuustoa. 100 g valkosuklaata. 100 g tuorejuustoa. Tänään jaan teille uskomattoman herkullisen jälkiruokareseptin, jota testasin hiljattain
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.