Kaada seos ämpäriin (huomioi ämpärin maksimilämpötila, minun ämpärini maksimilämpötila on 65-celsiusastetta) tai mikäli sinulla on suurempi kuin neljän litran kattila, voit valmistaa simasi myös siinä. Lisää joukkoon toiset kaksi litraa vettä sekä 1-2 sitruunan mehu, itse käytin 2,5 rkl sitruunatiivistettä. 1-2 sitruunan mehu
) Klassikkoresepti-sarja tulee sisältämään ohjeita jälkipolville, niitä "must can" -juttuja. Perusraaka-aineita ei taikinassa tarvitse muuttaa, mutta mittasuhteet ovat hioutuneet sellaisiksi, että osaisin vatkata taikinan vaikka unissani
Rooibos-teejuomasta syntyi hieman erityylinen, tummempi ja täyteläisempi sima. Siivilöi (puristelen mehut sitrusviipaleista) ja pullota sima seuraavana päivänä puhtaisiin lasi- tai muovipulloihin
Nyt kun mummu on jo kohta 91-vuotias ei hänen enää tarvitse simaa meille tehdä. Perinteinen vappusima (8 litraa). 2-3 litraa. 2-3 litraa 3 dl fariinisokeria
-Doro-. 1-2 tl vaniljasokeria. Kevättä pukkaa, kun ollaan jo huhtikuussa. Pääsiäinen on ihan pian ja leivonnassa olenkin pitänyt silmällä kyseistä juhlaa
Aloitin työt äippäloman jälkeen huhtikuun loppupuolella ja mieleni teki viedä sinne ensimmäisenä työpäivänä jotain pikkupurtavaa, joka kulkeutuisi helposti paikan pyörän kyydissä
Viikonloppukokki tosin ajatteli siirtyä kesäisempiin raaka-aineisiin tämän postauksen myötä. Paahda porkkanoita 200 asteisessa uunissa porkkanoiden koosta riippuen noin 20-30 minuuttia tai kunnes porkkanat ovat kypsiä. 20-30 minuuttia tai
Matkoista puheenollen, nyt hypätään viimeisen kerran huhtikuun Lapin reissulle. Aloimme tehdä broileria, rucola-parmesaanisalaattia sekä tosi herkullista avokadorisottoa
Koristelussa kannattaa käyttää täytteen raaka-aineita, jolloin jo koristelu. uuniperunan täytteeksi, täytettyihin pieniin voileipiin, tuulihattuihin tai munakas- ja tuulihatturulliin
Äitin synttäreitä juhlittiin huhtikuun loppupuolella. -). Leivoin pöytään Maku-lehden numerosta 2/2014 ihastuttaneen rahkapiirakan. Taputtele taikina 1-2 cm. Paistaa 200-asteisen uunin keskitasolla 30-40 minuuttia, kunnes pohja on kypsää ja täyte hyytynyt
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.