2 tl suolaa. 1-2 suippopaprikaa. 200 g vahvaa juustoraastetta. 200 g creme fraichea. Nosta taikinapelti pakastimeen siksi aikaa, kun uuni kuumenee 200 asteeseen. Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla n. 20-25 minuuttia. 2 tl suolaa. 1-2 suippopaprikaa. 200 g vahvaa juustoraastetta
20cm vuoka. 2dl pähkinöitä (käytin manteleita). 1prk (noin 200ml) kookoskermaa. 1-2rkl kookosöljyä. Agar agar jauheen suhde hyydykekakkuihin on 3-4tl (15-20ml) jauhetta yhtä litraa kohden. 20cm vuoka. 2dl pähkinöitä. 1prk (noin 200ml) kookoskermaa. 1-2rkl kookosöljyä
Jotain uusia ohjeita ollaan toki löydettykin - ja niiden lisäksi herätelty henkiin jokunen vanha, jo aiemmin hyväksi havaittu mutta sittemmin unohdettu resepti
Ihan vaikka alkavan lihattoman lokakuun kunniaksi - tai sen "Syö mitä haluat ja nauti" -kuukauden kunniaksi, jolloin voi hyvin kokeilla uusia, hyväksi havaittuja kasvisruokareseptejä silloin, kun on sellainen fiilis, ja hakea sitten toisena päivänä sen valkosipulimajoneesikuorrutteisen kinkkupizzan
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. T. a. n. o. i. Z. u. r. c. h. s. ä. v. e. l. t. m. k. b. ö. p. L. C. è. d. -. P. y. j. ". S. H. g. K. (. ). ,. E. V. N. O. A. M. J. Ä. I. R. 8. 1. 0. /. 4. f. 7. 5. 6. 3. B. U. t l. m l. d l
päivänä kaikki maapallon tänä vuonna tuottamat uusiutuvat luonnonvarat oli käytetty loppuun. Toisaalta keväästä lähtien ja asuinneliöiden käydessä entistä arvokkaammiksi olen yrittänyt järkevöittää kuluttamista entisestään ostamalla ainoastaan tarpeeseen ja lähinnä lapsille, kierrättämällä meille tarpeettomaksi jääneet tavarat entistä tehokkaammin ja ennen kaikkea syömällä vähemmän lihaa ja enemmän kasviksia
2 dl ruokokidesokeria. Jaa pohjataikina kahteen samankokoiseen 16-20 cm vuokaan (tai paista samassa vuoassa vuorotellen) ja paista 175 asteessa 30-40 minuuttia tai kunnes puiseen tikkuun ei enää tartu märkää taikinaa. Lusikoi noin 2/3 massasta mansikoiden keskelle ja levittele mansikoihin saakka, jotta mansikat saavat tarttumapinnan täytteeseen ja pysyvät paikoillaan. 2 dl ruokokidesokeria
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. O. l. e. m. ä. h. d. ö. s. j. o. u. k. i. I. n. t. a. ,. G. J. r. y. p. V. -. v. K. A. E. N. 6. 4. 5. 0. g. 1. 8. S. L. P. 3. M. c. ½. H. T. b. f. x. R. t l. d l
2. 2. 2. 2. 2. 2. R. i. s. t. ä. y. n. A. h. v. e. a. m. p. u. k. M. r. I. -. S. o. l. E. j. P. ,. d. J. K. –. V. ö. Y. 1. 9. 7. 0. T. L. N. 3. 4. d l. t l
2,5dl öljyä. 24 cm irtopohjavuoka. 2,5dl öljyä. Taas yksi porkkanakakku resepti testattu, tämä on toimiva jos ei halua niin hedelmäistä makua, vaan kunnon tuhdin porkkanakakun
P. a. r. i. n. v. k. o. ä. l. e. p. t. h. d. s. g. J. y. u. j. m. K. ,. A. f. ö. E. ). I. N. H. &. -. R. b. V. z. 4. 5. (. ". 0. 3. T. F. L. S. 1. 8. M. d l
2. 2. N. y. t. o. n. m. e. s. a. r. k. u. i. T. ä. l. v. ö. p. K. ,. j. U. I. h. R. E. g. 1. 0. J. (. 5. c. ). P. H. d. 4. 3. M. C. -. 6. 7. %. ♥ l. m g
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. L. a. u. n. t. i. -. l. m. e. s. ä. h. k. r. v. K. o. C. â. f. d. P. p. y. E. N. ,. j. V. R. x. 5. ô. T. S. 1. 3. G. c. M. è. U. H. 7. 0. g. ö. O. (. ). B. b. ½. Y. Q. y L. k g. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.