Loppukesä ja alkusyksy ovat mitä ihaninta sadonkorjuun aikaa. Esimerkiksi uuden sadon kaalit, metsään putkahtava sienisato, kypsyvä vilja ja metsimme riista tuovat ruokapöytiimme taas mitä herkullisimpia makuja
Kun tatteja tulee paljon ja pakastin pursuaa kantta myöten, voi vielä kokeilla jotakin erilaista. Tätä ei meillä kotona syöty - nykyajan turhuuksia tämmöset karpatsiot
Fasaania, tryffeliä, herkkutattia, herukkaa sekä Tk- viiniä. 25. 10. 2015 by Merja 2 kommenttia. Ensin ajattelin että tämä ruoka meni taas vähemmän onnistuneiden kokeilujen piikkiin, ei kertomisen arvoista
Joten yhteen isoon pizzaan riittää varmasti yksi mozzarella, ellet ole ihan hulluna juustoon. Opiskelijabudjetti on alkanut käymään lompakon päälle niissä määrin, että vuosia mukana kulkenut Maku-lehti joutuu nyt jäämään
Ei ole mikään salaisuus että olen hulluna tummaan suklaaseen, ja mitä tummempaa sitä parempi ei vain sen terveydellisten vaikutusten takia vaan sen ihanan tumman aromaattisen maun takia
Jos et itse ole niin hulluna kukkakaaliin, paahda kukkakaalia lisukkeeksi ruokapöytään. Kun en tiedä, mitä haluaisin syödä, valmistan todella usein kasviscurrya
Maukas herkkutatti-pekonipasta. Pakastimestani löytyi vielä viimekesäisiä mummolan herkkutatteja pieni nyssäkällinen, joten pakkohan ne oli käyttää pois
Reilu vuosi sitten osallistuimme oululaisella ruokabloggaajaporukalla Makukellarin järjestämälle mukavan rennolle ja samalla opettavaiselle kiinalaisen ruoan kokkauskurssille
Oma suosikkirisottoni sisältää joko erilaisia sieniä tai vihreää tankoparsaa. Myös sipulia risotostani löytyy, sillä se tuo ihanaa makua riisipohjaan ja pyöristää makuja kivasti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.