O. n. e. k. s. i. g. r. l. m. o. a. t. ,. ä. S. u. E. h. j. v. p. J. y. d. T. ö. K. G. b. q. -. Q. P. R. 1. 6. V. B. L. c. C. w. &. 3. 4. /. 0. 2. W. A. f. 5. Ä. N. x. k g. d l. t l
M. e. i. l. ä. o. n. v. h. d. k. I. a. O. K. s. u. g. r. t. p. j. m. -. y. V. B. S. 9. 0. ,. ö. G. H. b. q. T. C. F. P. Q. c. L. 8. 1. 2. (. ). N. A. f. 4
Tämä grillikylki muistuttaa hyvin paljon Amarillon Rockefeller ribsien makua jos ei ole peräti ihan sama BBQ-kastike, mitä on käytetty Amarillon Rockefeller ribsien grillaamisella
V. o. i. k. a. u. h. s. t. H. m. n. b. l. g. r. v. e. p. j. ä. K. 1. 0. ,. 4. 3. S. y. ö. ). J. d. f. P. L. T. -. c. 8. M. 2. (. /. A. N. O. ". w. G. 5. Ä. E. t l
Iltapalaksi teimme kesää muistellen porsaan ribsejä uunissa. Grilliribsejä ei taida nämä yksilöt voittaa, mutta grillin puuttuessa uuni toimii vallan mainiosti
800 g porsaan kassleria eli niskaa. Leikkaa liha ohuiksi pihveiksi ja pyöräytä ne vehnäjauhoissa. Paista pihvit pannulla molemmin puolin ja nosta ne limittäin uunivuokaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.