Alkuperäinen ankan ohje taisi löytyä Pastanjauhannan blogista. pippuria sekä soijaa ja/tai suolaa. 10 minuuttia tai kunnes suurin osa rasvasta on sulanut. 10 minuuttia tai
T. ä. s. t. a. l. o. i. v. e. m. r. k. ,. n. h. d. u. p. M. y. ö. j. c. w. -. J. N. S. (. ). A. V. I. g. ". ♥. H. U. P. D. E. Ä. K. 3. 1. /. 4. L. 7. 5. d l. t l
P. i. t. a. l. e. v. ä. o. j. s. n. y. p. k. r. u. h. d. m. T. ,. 2. 5. 1. ö. 3. 0. g. b. f. S. M. F. c. x. z. V. J. 8. -. K. 7. °. Ä. R. A. d l. p s. t l
V. a. i. k. m. e. l. ä. o. n. h. r. p. t. ,. j. s. b. g. u. d. v. H. y. -. T. ö. J. &. K. 2. 0. 9. E. C. f. P. A. S. R. M. B. 1. (. 4. ). 5. 7. 6. 8. L. ½. k g. d l. t l
Viikonloppuisin on enemmän aikaa odotella ruoan valmistusta tai ylipäätään käyttää siihen enemmän aikaa arki-iltoihin verrattuna, jolloin monella meistä illat kuluvat lähinnä omien ja / tai lasten harrastusten parissa
Sekoita kuivat ainekset keskenään ja vatkaa nopeasti taikinaan. Nosta taikina hetkeksi kylmään. Kauli taikina ohueksi (3-4mm) ja ota muotilla pipareita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.