E. r. i. t. ä. n. m. o. e. l. a. s. v. d. h. (. +. ). y. u. p. ,. k. j. ö. K. ". b. V. g. R. Y. F. M. -. S. 2. 4. T. A. J. 3. 0. O. I. L. H. U. N. Ä. P
Korianterin ystävät, huomio. Tämä resepti on taatusti mieleenne. Samoin aasialaistyyppisen ruuan rakastajat, kvinoafanit, normisalaatteihin kyllästyneet ja appelsiinin raikkauteen hurahtaneet – suosittelen tätä reseptiä teistä jokikiselle
Tuttava pyysi jotain kuivakakkua, mutta ei tarkentanut mitä sorttia. Minulla oli siis vapaa valinta ja lähestyvän kevään kunniaksi tein raikkaan sitruunakakun
Meillä juhlistetaan vuoden viimeistä päivää tällä Missisippin mutakakulla. Ohje on Eve Palun Kakut ja Tortut kuin Tallinnan parhaassa paakaripuodissa -kirjasta
Hei. Nyt tuli kokeiltua ihanan erilaista täytekakkupohjaa. Tykättiin pohjasta älyttömän paljon. Pohjaan sopii hyvin happamammat marjat kuten vadelma, puolukka ja karpalo
Tiedättekö mitä. Sen jälkeen kun aloin vähentää valkoisen sokerin käyttöä ja tekemään enemmän raakakakkuja ja muita sokerittomia herkullisuuksia niin olen syönyt jotain herkkua joka päivä
Hei. Teki mieli tehdä vaaleita pikkuleipiä ja aikani hyvää ohjetta etsittyäni päädyin näihin. Ohje on Leivotaan-lehden mukana tulleesta pienestä Pikkuleivät-lehtisestä kopioitu
Joululahjavinkki. Helppo puolukka-valkosuklaafudge karpaloilla. Suklaafudgeja on niin helppoja tehdä, että löydän itseni vähän liiankin usein väsäämästä niitä
Tämän päivän luukussa onkin yksi mun kestosuosikkini, luumu-piparirahka. Oon keksinyt tän herkun omasta päästäni joskus monta vuotta sitten, ja sen jälkeen sillä on taidettu herkutella joka joulu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.