Huru-ukot ja Oopperakellarin silakat
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Marinadi
  • 1 muna + 1 keltuainen 2 dl kuohukermaa
  • 1 rkl Dijon-tai täysjyväsinappia
  • 1 rkl hienoa merisuolaa
  • 1 tl rouhittua mustaapippuria
  • 700 g kuorittuja perunoita
  • 100 g voita
  • n.½ l täysmaitoa tai kermaa
  • 100 g hienonnettua purjosipulia
  • voita
  • 50 g hienonnettua anjovista
  • tai matjessilliä
  • 500 g keitettyjä punajuuria lohkoina
  • 1 rkl voita
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • (tai oliiviöljyä)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.