Ja koska asialla ovat huru-ukot, tarvitaan tietysti myös kermaa. Se onkin juuri sopivan kypsää, joten nyt on aika laittaa liha vetäytymään folioon ja valmistaa kastike
Tarjoa silakat perunasoseen tai juuressoseen ja kasvisraasteiden kanssa. Kasta fileet jauheeseen (kostuta ensin maidossa, jos jauhe ei muuten tartu kunnolla)
Perkaa silakat, huuhtele ja valuta huolellisesti. ne kuulemma saattavat nostaa huonon kolesterolin osuutta kokonaiskolesterolista ja suurentaa paastoveren sokeripitoisuutta
Leikkaa fileistä selkäruoto pois, mausta kalat sisältä limemehulla, suolalla ja pippurilla. Ota kalat öljystä ja laita talouspaperille vuokaan, jonka laitat uuniin
Tänä sunnuntaina söimme muikkuja freekeh-pilahvin kera. Libanonilaiset muikut silakat. Freekeh on semi-kypsänä kerättyä viljaa joka on väriltään vielä vihreää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.