Huru-ukot: perunasalaattia ja sillikaviaaria vappuun
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 hengelle
  • 4 kookasta sillifileetä kuutioiksi leikattuna
  • 4 dl smetanaa
  • 6 kevätsipulia pieneksi pilkottuna
  • 100 g kirjolohenmätiä
  • 80 g pieniä kapriksia
  •  
  • Koristeeksi
  • 4 kovaksi keitettyä kananmunaa lohkoina
  • 4 siivua ruisleipää leikattuna kolmioiksi
  • 1 sitruuna tilliä tupsu
  • 12 keitettyä kuorittua perunaa
  • 1 pienehkö tuore kurkku kuorittuna
  • 2 maustekurkkua
  • 2 hapahkoa omenaa kuorittuna
  • 1 rasia miniluumutomaatteja
  • 1 rasia tuoretta babypinaattia
  • 1 puntti varhaissipulia pieneksi silputtuna
  • 1 nippu tilliä hienonnettuna
  • tuoretta timjamia hienonnettuna
  • 2 dl majoneesia
  • 1 prk creme fraichea (ranskankermaa)
  • 2 rkl etikkaa
  • 1 rkl sokeria
  • suolaa ja valkopippuria myllystä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.