Huru-ukot simassa – vappuspecial
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 120 g naudan/possu ulkofileetä
  • vehnäjauhoa, suolaa, jauhettua mustapippuria
  • voita paistamiseen
  • 1 viipale vaaleaa vuokaleipää
  • 3 kypsää parsaa
  • 30 g kuorittuja katkarapuja
  • 1½ dl choronkastiketta
  •  
  • Mausteliemi
  • 1 dl punaviinietikkaa
  • 1 dl vettä
  • 3 kokonaista valkopippuria
  • 1 oksa persiljaa
  • 1 oksa rakuunaa
  • 4 munankeltuaista 100 g voisulaa
  • 1½ rkl tomaattisosetta
  • 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 50 g anjovista
  • 50 g punasipulia
  • 1 rkl tilliä
  • 1 rkl persiljaa
  • 1 rkl ruohosipulia
  • voita paistamiseen
  • saaristolaisleipää

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.