Ajattelin tehdä pienen postaussarjan parhaiksi havaitsemistani lounaspaikoista Turussa. Onnekseni ihana työpaikkani tarjoaa työntekijöilleen lounasedun, joten pääsen nauttimaan ulkonasyömisen riemusta halutessani vaikka viisi kertaa viikossa, vaikka usein pakkaankin töihin mukaan omat eväät ja säästän lounarin johonkin spessumpaan hetkeen
Kuka muistaa helmipuuron. Silloin muksuna tuo puuro oli suurta herkkua. Varmasti sitä on aikoinaan meillä kotonakin tehty, mutta erityisesti mieleen on jäänyt serkun äidin keittämät puurot
N. i. n. k. u. o. m. e. s. t. a. v. j. p. ä. y. l. ,. r. f. d. h. ". M. -. O. (. ). S. ö. E. V. g. T. C. c. x. G. w. z. K. H. L. 9. 6. 3. 1. R. 0. 2. /. a l
Tämä postaus saa jatkoa päänahka ongelmalleni, sekä atooppiselle iholle. Kyseinen tuote on suunnattu suoraan atooppiselle iholle kuten purkin kyljessäkin lukee Ato control
Maista viljahelmiä ja tarkista, että ne ovat kypsiä. Kolmen viljan helmiä, parsaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja 4-6 hengelle lisukkeeksipuntti vihreää parsaa, puumaiset tyviosat katkaistuna2dl öljyyn säilöttyjä aurinkokuivattuja tomaatteja2 salottisipulia2 isoa valkosipulinkynttä3dl kolmen viljan helmiä (tai spelttivehnää/bulguria)7dl vettä2rkl kanafondiasuolaa ja mustapippuria1rkl voita1dl parmesaaniraastetta½dl silputtuja yrttejä (minulla oli basilikaa ja lehtipersiljaa) Hienonna salottisipulit ja valkosipulin kynnet
En tiedä, missä vaiheessa nämä otsikot muuttuivat kevyesti eroottissävyitteisiksi, mutta miksipä sitä lähteä hyväksi havaittua muuttamaan kun ilkikurinen mieli nauttii ja mm
Tämä postaus on jo kauan ollut työn alla, joten on aika finalisoida se ja laittaa blogiin. Olen itse huomannut, että aikamoista säätämistä vaatii tehdä jotakin ihan luomumenetelmin, mutta tässä nyt on kuitenkin kokeiltavaa niillle, joita se kiinnostaa
Tatti on maultaan yksi parhaimmista sienistä, ainakin mun mielestä. Mä laitoin miehen keräämät tatit piirakkaan ja niistä syntyikin yksi parhaista herkuista
50 g mozarella helmiä (tai paloiteltua mozarella juustoa). Instagramissa minua seuraavat tietävätkin, että tein viikonloppuna pojan syntymäpäiville yhdeksi suolaiseksi vaihtoehdoksi tällaista poropiirakkaa
Raw pasta made of zucchini and carrot is light but tasty meal – perfect for lunch. And if you find the idea of ’raw pasta’ somewhat far-fetched, think of it as a salad – doesn’t seem that odd anymore, doesn’t it
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.