Hyvää gluteenitonta leipää taikinajuurella!
Lähi(ö)ruokaa
Lähi(ö)ruokaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 dl
  • 1,2 dl
  • 1 rkl rusinoita
  • 5 g tuoretta hiivaa
  • 400 g kylmää vettä
  • 1 rkl hunajaa
  • 2 rkl psylliumia
  • 1 rkl
  • 20 g perunahiutaleita
  • 2 rkl pellavansiemenrouhetta
  • 2 tl suolaa
  • 225 asteessa noin
  • 50 min
  • ”Juustosämpylät, 6 kpl
  • 350 g kylmää vettä
  • 1 munanvalkuainen
  • 1 tl suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.