Hyvää Suomesta : poropaimenen piiras
Andalusian auringossa
Andalusian auringossa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 pkt Pirkka - porojauhelihaa
  • 1 iso punasipuli
  • 2 reilua rkl Sunnuntai-vehnäjauhoa
  • 3/4 dl puolukkahilloa
  • 10 kokonaista maustepippuria (tai 3/4 tl jauhettua maustepippuria)
  • 1 iso rosmariininoksa Järvikylän kartanon rosmariinipuskasta
  • 1/2 l vettä
  • 1,5 rkl riistafondia
  • suolaa, mustapippuria
  • paistamiseen: Valio voita
  • 1,2 kg perunoita
  • 150 gr Valio voita
  • 1 dl Valio maitoa, kuumennettuna
  • 2 tl hienonnettua Järvikylän rosmariinia
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • suolaa, valkopippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.