P. e. r. i. n. t. s. u. k. o. v. p. a. -. l. m. j. ä. h. b. g. y. d. N. ,. I. K. G. T. L. (. ). R. c. w. 8. –. 1. 0. 4. 2. S. J. O. f. M. A. ½. 3. D. 5. t l. d l
Toimii parhaiten meksikolaisen ruoan maustajana, mutta taipuu moneen – itse olen viimeisen viikon aikana syönyt tätä salsaa leivän päällä, riisin seassa, pizzan päällä, dippinä kasviksille ja lusikalla suoraan purkista
Aloin miettiä, miten kavereilta saatuja varsia voisi hyödyntää suolaisessa ruoassa. Viikko sitten improvisoimme raparperisalsan, ja päätin kehitellä sitä edelleen
Nypi rasva, suola javehnäjauhot ryynimäiseksi ja lisää vesi nopeasti sekoittaen. Paloittele pinnalle fetajuusto, ripottele oliivit (joita voit halutessasi paloitella) ja lisää aurinkokuivatut tomaatit hienonnettuna, samoin paloiteltu paprika ja tuore basilika
Jatketaan tälläkin kertaa välimeren keittiön suunnalla. Tunisialainen keittiö on kaikista tulisin Pohjois-Afrikan alueella ja sen huomaa myös tässä kastikkeessa
Ja hyvä niin, sillä siinä on kätevästi saanut tehtyä kaikki ruuat. Ja kaikki tälläiset "aamulla uuniin-töistä tullessa uunista pois" reseptit on ihan äärimmäisen käteviä
Voit ottaa palan mureketta mukaan töihin lounaaksi ja keittämällä riisiä tai pastaa saat murekkeen maistumaan eri aterialta kuin sunnuntaina perunoiden kanssa
Sain juuri päätökseen opinnäytetyöprosessin, joka veikin odotettua isomman osan ajastani. Vaikka kaupoista löytyy nykyisin hyvät valikoimat erilaisia salsoja, halusin tehdä salsani itse
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.