Suurkulutan leipäjuustoaja se ei meillä jääkaapissa kovin kauaa säily. Sekoita kerma, ruokalusikallisen verran sokeria ja ripaus kanelia korkeareunaisella paistinpannulla ja anna kiehahtaa nopeasti
L. e. i. p. ä. j. u. s. t. o. a. n. l. k. r. m. d. -. h. y. T. ,. ö. v. E. I. P. Ä. J. U. S. O. 2. 3. 1. /. (. ). A. 0. =. R. N. K. 4. H. g. 8. 5. +. V. M. d l. t l
Työpäivä vaan sujahti ohi. My workday just whooshed by, I went out to eat and chat with a nice coworker and afterwards went to the hairdresser for the first time in fifteen years
Muutamia syksyn aikana tehtyjä kakkuja on jäänyt kiireiden takia päivittämättä tänne blogiin. poikansa synttäreille kakun erittäin lyhyellä varoitusajalla
Ö. v. e. r. i. ä. A. a. n. m. s. t. H. k. u. l. N. o. d. T. h. p. j. ö. c. y. V. &. -. R. b. I. C. M. 1. 2. L. ,. S. (. ). 7. 0. g. 5. f. 3. 6. P. 4. B. t l. d l
ja herkuttele sitten leipäjuustolla. Kaada päälle kermaa ( jaa tasaisesti kuuteen kulhoon ). Lappiteeman mukaisesti poronpotkien jälkeen on syötävä jälkiruoaksi leipäjuustoa lakkahillon kera
En tiedä kuka on saanut päähänsä, että leipäjuusto on parasta lakkahillon kanssa. Perinteisestikin lappilaiset söivät leipäjuustonsa kahvin kanssa, tai kuulemma laittamalla sitä keittoihin (tätä täytyy kokeilla
Tässä sen kunniaksi ja hellekesän maljaksi helmeilevä drinkku jääteestä ja sitruunalimusta. Ohje on peräisin Pirkko Arstilan mahtavasta Teen ystävän kirjasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.