- Riko toiselle syvälle lautaselle kananmuna ja vispaa rakenne rikki. - Kasta broilerin fileeleike yksi kerrallaan kananmunassa ja leivitä jauhoseoksessa
Tämä herkku se on ollut hitti joskus -95 paikkeilla asuntoloissa sun muissa nuorten keskuudessa. ) Täyttävä ja maukas eväs ihan sellaisenaankin, voi toki salaattia kylkeen tehdä
Aika tarkasti kaksi vuotta sitten Peggyn pieni punainen keittiö julkaisi ohjeen Igorinkanalle. Igorinkana on kerännyt kiitosta sekä ylisanoja ympäri blogimaailmaa ja kotikeittiöitä
Lisää tomaattipyre, suola, sokeri, pippuri, silputtu persilja ja kanaliemi. Paista kanat nopeasti kuumalla pannulla voin ja öljyn seoksessa niin, että saat kauniin paistopinnan
Ja sitten aiheeseen eli Igorinkanaan. Ruuan raaka-aineet kun eivät ole kovin kalliit, se on helppo ja aika nopeakin valmistaa(valmista alle tunnissa, mutta kestää pitemmänkin hauduttelun) ja pata/uunivuokaruokana, siitä ei ehkä kaikkein finedinimpia esille panoja saa
Oli siis pakko kypsentää kanat tänään ja ajattelin kokeilla pitkästä aikaa Peggyn pienen punaisen keittiön Igorinkanaa, mutta tällä kertaa tomaatilla, koska paprikaa ei ollut ja vuohenjuustoa oli pakko kokeilla tähän
P. ä. t. i. n. y. h. e. p. v. k. o. l. a. f. r. u. j. s. R. ,. m. ö. T. 3. 0. -. 4. g. B. /. b. D. w. &. 1. d. V. ½. 2. L. C. I. S. c. (. ). M. 8. 9. K. 6. ) l. d l. t l
Kevyen kevyt kanapasta. Leikkaa kanat haluamaasi kokoon, myös sipuli, valkosipuli ja paprika. Kuumenna pannu, kaada öljy ja lisää kanat pannulle, lisää sitruunapippuri ja suolaa ripotellen päälle, paista kypsäksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.