Tämä on ollut todella suosittu resepti joillakin fb-sivustoilla. Pitihän sitä myös itse kokeilla. ) En malttanut olla hieman muokkaamatta ohjetta lisäämällä pekonia ja vähentämällä smetanan määrää
Meillä tykätään kovasti igorin kanasta jonka ohjeen löysin Peggyn pieni punainen keittiö blogista. Jota muokkasin ja koska halusin kevennetyn version ja osan raaka-aineistakin unohdin kauppaan syntyi tälläinen igorin kanakastike ja tästä itseasiassa meillä kakasoset enemmän tykkäävätkin, kun en laittanut suolakurkkua lainkaan
KanaaIgorin tapaan matkalla uuniin. Ensin sosiaalisessa mediassa oli avokadopasta, sitten tuli twitter-tomaattikastike ja nyt verkossa jyllää Igorin kana
H. u. h. ,. e. i. n. j. o. t. s. k. a. v. ä. p. l. ). K. y. r. m. E. L. I. ö. T. f. O. P. g. A. 8. 0. 1. 2. 3. 7. d. 5. (. M. ". J. B. Ö. " l. t l. d l
Jos et ole vielä Igorinkanaa testannut niin korjaa asia pikimmiten. Aika tarkasti kaksi vuotta sitten Peggyn pieni punainen keittiö julkaisi ohjeen Igorin kanalle
FRITEERATTUA KANAA3-4 hengelle. Täydellisen friteeraustaikinan. metsästystä. Nyt kävi niin että se löytyi. Löytyi siis keittokirjasta joka on koristanut hyllyä
Keittiöstä leijuu hurmaava tuoksu ja eikä ihme, kanaaIgorin tapaan eli Igorinkanaa on tuloillaan. Pehmeä suussa sulava kana, makea paprika, sipuli, persilja, maustekurkku ja herkullinen kastike smetanasta, niistä on Igorin kana tehty
Hieman intialaisia makuja virkistämään, ainakin täällä meillä vallitsevaa, harmaata keliä. Tämä on helppo ja suhteellisen nopea versio, mutta sitäkin maukkaampi
Sen kunniaksi kanaaIgorin tapaan lähtee seikkailemaan uudessa reseptissä, Igorin kanapizzassa. Igorin kanapizza on aivan mielettömän hyvää, kokeile ihmeessä ja kerro tykkäsitkö sinä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.