Minulla oli vielä pakkasessa viime syksyisiä kanttarelleja, joten nämä kaksi toimivat varsin hyvin yhdessä maukkaassa piirakassa, jonka pohjakin on gluteeniton
T. ä. l. r. e. s. p. t. i. o. n. u. v. a. m. b. k. (. g. ). d. ,. h. j. B. y. ö. V. M. A. R. ´. 4. 2. 1. /. f. 3. -. 5. L. 6. 0. I. S. K. >. H. . ) l. d l. t l
Täytteen tein sveitsiläisestä suklaa-marenkikreemistä, kun se tuntui mieluisammalta ja mukavammalta tehdä kuin Pullahiiren suklaatäyte (johtunee siitä, ettei minulla ole tarvittavaa lämpömittaria tuohon kotona, enkä saanut ilman mittaria täytettä onnistumaan ensimmäisellä - enkä toisellakaan kerralla
Voit myös käyttää vehnäjauhoja, jos ei tarvitse olla gluteenitonta. - 1 dl kauraleseitä (gluteeniton). Oli niin hyvännäköisiä kesäkurpitsoita tyrkyllä kaupassa, että oli pakko keksiä niistä jotakin suunmukaista
5 dl gluteenitonta jauhoseosta. 5 dl gluteenitonta jauhoseosta. Piti tekemäni mustikkapiirakka tuolla vanhalla ohjeella, mutta gluteenittomana, ei vaan ollut neljää munaa, tässä siis hieman pienempään piirakkaan, kolmen munan versioon
Resepti on ihan suoraan Gluteenittoman muumimamman blogista. Maissijauhoja ja siemeniä. Suolaa ja öljyä. Mausta tulee aavistuksen verran mieleen popcorn
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.