4-5 dl vettä. 4-5 dl vettä. Jee, saan taas kokata vauvalle. Mielipuuhaa. Tyttäremme on pian puolivuotias, ja syö jo hyvällä ruokahalulla kiinteää ruokaa
Onneksi olimme jättäneet lauantain lounaan väliin, sillä nämä annokset ovat jätti-isoja. Mutustellessamme kuivahkoa lounasravintolan brunssia, nieleskelin, kun kuuntelin mukavan uuden lounasseurani, Annikan, kertomusta siitä minkälaisia japanilaisia annoksia hänen miehensä loihtii heidän juuri ostamassaan ravintolassa Vallilassa
Eilinen yllätyshinta-laatusuhteesta ei varsinaisesti saanut jatkoa, mutta kyllä tämäkin toimi mukavasti päivän pizzan, kinkku-herkkusienen, kyytipoikana
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. O. n. j. ä. l. e. r. a. v. i. t. o. k. s. m. p. y. f. u. d. ,. L. R. H. g. 4. 6. E. h. b. V. ö. (. ). P. D. S. A. M. Y. ". C. J. T. K. 1. 8. €. 2. 3. I. c. '. U
Kyseessä ei kuitenkaan ole kasvis- tai vegaaniravintola, vaan kasvispainotteinen paikka. Haaveeni toteutui, kun Tuomiokirkon kupeeseen, entisen Huviretki-hotellin tiloihin avattiin Olympia-kortteli
"Sinne meni" - kuulin vain ja joogani todellakin keskeytyi. "Olen kurssin erittäin iloinen opettaja ja uskon, että motivoineita, ruokailutottumuksensa valmiita muuttamaan olevia ihmisiä kyllä löytyy, kunhan he saavat oikeat ja mielekkäät työkalut
Hän on syntynyt Montpellierissä Etelä-Ranskassa. Ravintola 4 Vuodenaikaa on monessa mielessä ainutlaatuinen ruokapaikka Tampereen kauppahallissa. 4 Vuodenaikaa ravintolassa tarjoillaan päivittäin vaihtuva lounasmenu. ravintola@4vuodenaikaa. 00 - 16. 00 - 16
Pitäisikö sano VAPISE FARANG - MYYTTINNE ON MURRETTU. Ravintola Farang on aasialaiseen ja itämaiseen keittiöön suuntautuva, loistava ravintola isossa kaupungissa, Helsingissä
Juuri on Helsingin Korkeavuorenkadulla sijaitseva suomalainen ravintola, joka tarjoaa perinteisistä kotimaisista raaka-aineista valmistettua ruokaa modernilla tatsilla
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. H. e. s. a. r. i. n. N. y. t. l. ä. o. k. j. u. g. ,. K. 7. v. P. m. h. d. p. S. ö. b. x. T. V. R. J. (. 2. 0. ). A. 9. /. 6. 1. M. E. w. O. 5. 8. 4. <. k p
Bouillabaisse on alkujaan Ranskasta ja tämä Bouillabaisse on hienosta Muru-keittokirjasta. Tämän kun oikein valmistat, voit kuvitella olevansa ravintola Murun vieraana
Ravintolassa kävi iloinen puheensorina ja tunnelma oli kyllä aika tiivis ja lämmin. Ravintolan instagram- tili @restaurantgron antaa viitteitä villiruokapainotteisuudesta, aidoista metsän mauista sekä varsin suomalaisista raaka-aineista
Jälkiruoan suhteen lähdimme tutulle suklaalinjalle, Suklaata Juurella, ja meille vihjattiinkin että ei ole mikään suuren suuri yllätysravintolassa että naiset valitsevat suhklaavaihtoehdon
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.