Tomaattinen siskonmakkara spagettikastike ( 4. Jälleen kerran liikumme kouluruoka teeman parissa. Itse rakastamani raakamakkara saa kylmät väreet paremman osapuoleni pintaan
Kesäkurpitsa on ihanaa grillattuna, mutta myös näin täytettynä. Täytteeseen voit valita makusi mukaan tonnikalaa, jauhelihaa, kasviksia tai mitä jäkaapista löytyy
Ruokamessuilla maistoin nyhtökauraa ja tykästyin kovasti sen makuun. Se ei ollut mikään lihan korvike, joka maistuu lihamaiselle vaan ihan oman makuisensa proteiininlähde, jonka korvaa lihan ruoanlaitossa
Viimeksihän tein kinkusta spagettikastiketta ja siitäkin tuli erinomaista. Joulukinkkua oli vielä vähän jäljellä ja loput siitä upotin tähän suolaiseen piiraseen
Jauheliha ja tomaatti luovat ihanteellisen yhdistelmän spagettikastikkeena. Kevyttä ja maukasta. Minulla on useita variaatioita tästä reseptistä ja tässä uusin niistä
Bolognesekastike, tomaattikastike jossa jauhelihaa on varmaan maailman tavallisin spagettikastike, se on Italian Bolognasta peräisin olevan liharaguun äpärä
Joskus kaipaa vaihtelua arkiruoan keskelle roskaruoan muodossa. Hyvä rullakebab on herkkua, mutta sitä tulee tosi harvoin haettua kebabbilasta, kun se tuntuu todella tuhdilta ja rasvaiselta ruoalta
B. a. c. k. t. o. b. s. i. -. p. g. e. j. u. h. l. n. m. ). O. r. v. T. ä. y. ö. S. d. ,. (. K. 1. A. f. 2. 3. 5. 0. /. 4. M. L. N. R. P. w. 8. %. C. I. x. D. F. V. J. H. $. €. E. ". U. e g. r k. d l. t l. g )
Tämäkin siksi, että kun mude lähti tutkimusmatkalle Marien tykö (suomalais-ugrilainen kansa Venäjällä) me kakarat ja Tyde tehtiin spagettia, Ragulettoa (silloin uutuus, valmis spagettikastike) tai sitten pizzaa ja mä leivoin porkkanakakkua
Jauheliha ja tomaatti luovat ihanteellisen yhdistelmän spagettikastikkeena. Kevyttä ja maukasta. Minulla on useita variaatioita tästä reseptistä ja tässä uusin niistä
SPAGETTIKASTIKE. Tänään on ollut leppoinen päivä. Luistelua, lautapeli ja hyvää ruokaa. Mukava, kun on vähän vähemmän pakkasta, ja aurinkokin pilkistelee
Olen nyt pariin otteeseen tehnyt lasagnea Ellan Toscana -kirjan reseptin mukaisesti ja totesin, että siitä tulee aina vaan niin hyvää, että pitää laittaa resepti tänne blogiinkin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.