K. u. t. e. n. s. i. a. l. r. o. k. ,. ä. m. v. h. p. P. d. y. ö. j. U. -. b. g. R. ¾. 1. 2. c. 4. (. ). 0. ½. 7. H. 5. J. L. V. A. 3. M. N. T. t l. d l
N. a. n. -. l. e. i. p. ä. o. h. ,. j. s. t. y. d. m. k. r. u. U. c. v. E. g. A. ö. J. (. ). T. 1. 2. /. 6. +. 3. 4. L. S. 5. 0. 8. K. P. O. R. d l. t l
O. l. e. n. j. o. k. i. r. t. u. a. s. m. ä. y. h. v. -. p. ö. T. S. K. b. g. E. d. N. ,. V. J. M. I. (. 4. ). 2. 1. c. ½. 7. 0. 3. 5. L. A. P. Ä. /. ¼. t l. d l
1. Kuullota pannulla silputtu sipuli. 2. Lisää kaikki loput ainekset ja sekoita. Mikäli käytät kaupan valmiiksi keitettyjä papuja niin valuta ja huuhtele ne
Kokeilut Intialaisten ruokien parissa saivat taas jatkoa. Löytöretki Intian keittiöihin- kirjasta löysin ohjeen voissa paistetulle kanalle, pakkohan sitä oli päästä testaamaan
Intialainen kurpitsapata (n. Oijoi - tämä kurpitsapata vei meidän pöytäseurueelta kielen mennessään. Jotenkin nyt kaikki mausteiset maut ja täyteläinen koostumus muodostivat onnistuneen kokonaisuuden
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.