Intialainen kookoslohi-biryani
Viimeistä Murua Myöten
Viimeistä Murua Myöten
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500-600 g lohta
  • 1 dl kookoshiutaleita
  • kourallinen tuoretta korianteria
  • 1 pala kuivahtanutta leipää
  • 25 g voita
  • 1 tl garam masalaa
  • 1,5 dl basmatiriisiä
  • 1 kanelitanko
  • 2 pientä sipulia
  • öljyä paistamiseen
  • ½ tl kurkumaa
  • ½ tl kardemummaa
  • 1 dl rusinoita
  • 1 dl cashewpähkinöitä
  • ½-1 tl suolaa
  • 1 tl juustokuminansiemeniä
  • 15-20 minuuttia Jos käytössäsi on lämpömittari, niin laita se lohen paksuimpaan kohtaan. Lohi on valmis, kun sen sisälämpötila on 42 astetta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.