Intialainen peruna-pinaattipata
Kipparin morsian
Kipparin morsian
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 kypsää tomaattia kuutioituna
  • 2 rkl curry-tahnaa
  • öljyä
  • 1 kg perunoita kuorittuna ja paloiteltuna
  • 1-2 pss pakastepinaattia tai 300 g tuoretta pinaattia (voi korvata lehtikaalilla)
  • 4 valkosipulinkynttä ohuina viipaleina
  • 1 tuore punainen chili
  • 2 tl kuminansiemeniä
  • 10-15 minuuttia tai kunnes perunat ovat melkein kypsiä. Nosta kansi syrjään, lisää pinaatit ja anna kastikkeen kiehua kasaan.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.