N. a. n. -. l. e. i. p. ä. o. h. ,. j. s. t. y. d. m. k. r. u. U. c. v. E. g. A. ö. J. (. ). T. 1. 2. /. 6. +. 3. 4. L. S. 5. 0. 8. K. P. O. R. d l. t l
O. l. e. n. j. o. k. i. r. t. u. a. s. m. ä. y. h. v. -. p. ö. T. S. K. b. g. E. d. N. ,. V. J. M. I. (. 4. ). 2. 1. c. ½. 7. 0. 3. 5. L. A. P. Ä. /. ¼. t l. d l
1. Kuullota pannulla silputtu sipuli. 2. Lisää kaikki loput ainekset ja sekoita. Mikäli käytät kaupan valmiiksi keitettyjä papuja niin valuta ja huuhtele ne
Kokeilut Intialaisten ruokien parissa saivat taas jatkoa. Löytöretki Intian keittiöihin- kirjasta löysin ohjeen voissa paistetulle kanalle, pakkohan sitä oli päästä testaamaan
Lammasdhansak - intialainen linssinen lammaspata. Yleisesti intialainen ruoka saa kurkottamaan oluthyllylle (sen perinteisen lagerin lisäksi esimerkiksi hedelmäinen IPA toimisi myös) eikä Moselin Rieslingkään (tässä siihen hyvä vaihtoehto) huono valinta olisi, mutta Carménère on yllättävänkin hyvä punaviinivalinta monille intialaisen keittiön antimille
Intialainen kurpitsapata (n. Oijoi - tämä kurpitsapata vei meidän pöytäseurueelta kielen mennessään. Jotenkin nyt kaikki mausteiset maut ja täyteläinen koostumus muodostivat onnistuneen kokonaisuuden
Huh rankan viikon jälkeen on aika ihana, että aurinkokin toivottaa meille ihanaa vappua. Viikko oli aika masentava niin kelin, kuin väsymyksenkin takia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.