Intialaista kotikeittiöstä – Chicken Tikka Masala
Kodin Kuvalehti
Kodin Kuvalehti
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 600 g kananrintafileetä
  • Marinadi
  • 1 dl maustamatonta jogurttia
  • 2 tl garam masalaa
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 1 tl jauhettua korianteria
  • 0,5 tl mustapippuria
  • 0,5 tl cayennepippuria
  • suolaa
  • 2-3 rkl öljyä paistamiseen
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 1 rkl raastettua inkivääriä
  • 1 tl garam masalaa
  • 1 tl jauhettua korianteria
  • 0,5 tl kurkku
  • 2 rkl tomaattisosetta
  • 1 tl sokeria
  • 1 tlk
  • 2 dl kuohukermaa
  • suolaa ja pippuria
  • 4-5 cm
  • 225- asteisessa uunissa grillivastuksen alla noin
  • 10-15 min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.