Kaada jälkiruokamaljoihin ja anna vaahdon jähmettyä jääkaapissa 4 tuntia tai vaikka yön yli. Tämän helpommaksi jälkiruoka tuskin tulee, jos ylipäätään valmistaa jälkkäriä 4 dl kuohukermaa
T. i. e. d. u. s. t. l. n. h. r. a. P. y. v. ä. j. o. p. ,. m. k. H. b. g. L. S. f. -. I. K. R. ö. (. ). 4. F. E. J. M. A. c. U. D. N. ½. 1. 8. 0. B. 5. 6. 2. 3. V. r k. d l
T. ä. m. o. n. t. d. e. l. a. h. p. j. y. v. i. k. r. ". s. u. ). P. 2. 0. g. K. H. R. ,. 5. -. 1. c. J. S. V. 4. 6. ö. b. M. 3. ½. /. D. L. N. (. ) l. c m. d l. k p. t l
Tämä ei ehkä ole se esteettisin ruokalaji tai muutenkaan kovin ihmeellistä gourmeeta, mutta helppoudessaan tämä tonnikalapastavuoka on niin kätevä arjen pelastaja, että on pakko vinkata tästä
Tämä ruokalaji syntyi vahingossa eräänä laiskana tiistai-iltana. Muistan, että se oli tiistai, koska silloin tulee lempiohjelmani, tv-draaman helmi Satuhäät
Hyvän ruoan ei tarvitse todellakaan olla vaikea tehdä ja oikaista saa ja pitää jos siltä tuntuu. Tämä oikopolku ainakin on sen verran herkullinen että jaan sen mielihyvin eteenpäin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.