Vältä uuniluukun availuja paiston aikana, jotta kakkupohja saa rauhassa nousta, eikä se lässähdä. Minusta tehtiin pieni haastattelu blogiini liittyen paikalliseen Uusi-Lahti -ilmaisjakelulehteen
Kokoa kakku kelmulla vuorattuun kakkuvuokaan tai irtopohjavuokaan. Toivottavasti kaikilla isillä oli mukava päivä perheidensä ja herkullisen ruoan parissa
1. 1. 1. 1. 1. 1. V. e. r. t. p. y. s. ä. v. n. l. a. k. i. u. w. K. o. m. ö. ,. j. h. J. -. E. d. S. 2. 3. 0. g. A. 4. ”. R. M. (. c. ). 7. 5. L. Y. ½. N. H. f. T. O. d l. t l
Tämä on tavallista kuivakakkua kosteampi ja mehevämpi kakku jossa on rapea kuori. Koristele tomusokerilla ja kääräise kinkunpaistopussiin tai sellofaaniin
Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoilulautaselle ja koristele kakku murennetulla Kismet Fazerinalla. Hiihtoloman kunniaksi kävin läpi reseptejä julkaisemattomia reseptejä ja tässä niistä yksi
Niitä on kokeiltu niin vehnäjauhoilla kuin. Maailman parhaat neljän kookoksen keksit ovat kuuluneet. valkoisella sokerilla ja tähän asti kaikki ovat sanoneet, että blogiin kirjattu
Työkaveri teki kakun samalla ohjeella ja laittoi limeä - oli hyvää kuulemma niinkin. Jos ei muuta, niin on tämä kyllä paras ohje jolla minä olen koskaan porkkanakakkua tehnyt
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.