E. i. l. n. e. p. ä. v. t. u. y. k. r. j. a. -. o. m. s. T. h. ,. K. 1. 3. P. R. N. J. &. S. A. ö. C. d. b. g. w. 5. 2. 4. M. f. F. c. Y. L. I. 7. 0. (. ). V. Ä. D. O. U. ½. H. ”. 6. 9. d l. t l
Yksinkertainen ja mahdottoman herkullinen papulisuke, johon sekoitetaan joukkoon voissa tai öljyssä lempeästi kypsennetty valkosipuli, vähän timjamiaja maustetaan suolalla ja pippurilla
Jos minun pitäisi nimetä yksi leivonnainen, joka kuvastaa lapsuuttani ja joka on minulle muita tärkeämpi, olisi se ehdottomasti äidin leipoma raparperipiirakka
Mun kakkuja. Samalla kävimme läpi kakkutrendejä meillä ja maailmalla. Koristelu on mielestäni tällä hetkellä rennompaa kuin aikaisemmin, kastikkeet, kuorrutteet ja täytteet saavat tursuilla ja valua
Kun minua pyydettiin mukaan Ahti-sillit -kampanjaan, ei vastausta tarvinnut paljon miettiä. Eikä sillikakkua tarvitse jättää pelkästään joulun ajan tarjottaviin
Olenpas näemmä unohtanut jakaa yhden pataleivän ohjeen. Silloin oli muutenkin uuni kuumana koko ajan, niin siinä oli samalla näppärä leipoa leivät myös itselle
-Perunasalaatit, jotka tehdään ilman majoneesia ja maitotuotteita kuten kermaviiliä, kiinnostavat ihmisiä tällä hetkellä, kertoo Turun keittiömestareiden Jussi Rantanen
Rakastan tryffeliä ja se oli ennen minulle lähiruokaa parhaimmillaan, sillä mustaa tryffeliä kasvaa entisillä kotiseuduillani Umbriassa, jossa siitä tehdään taivaallisia herkkuja, vaikka umbrialainen keittiö pääsääntöisesti onkin ns
Ne olivat tänä vuonna ihan ensimmäistä kertaa jaajattelimme mennä sinne katsomaan käykö kauppa. Omatekoista omenahilloa sen sijaan löytyy purkkikaupalla, joten ei auttanut muu kuin laittaa sitä
– Liian paksuja palasia toi juniori on leikannut. Mutta ei kerrota sille, tai sille tulee paha mieli ja se alkaa parkua, mutisee huru-ukko senior, Reijo Haapanen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.