Iso peurapata haudutuspadassa ja kolme kastiketta
Sauvajyvänen
Sauvajyvänen
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3 kg
  • 4 tl
  • 2-3 tl tai maun mukaan
  • 2 vartta varsiselleriä
  • 1 isohko palsternakka
  • 1 iso sipuli
  • 2 dl vettä
  • 3 dl lientä
  • 2 dl lientä
  • 2 dl kermaa
  • 1 rkl vehnäjauhoa
  • 2 rkl
  • 15 min
  • 2 dl lientä
  • 2 dl tomaattimurskaa
  • 1 tl jeeraa
  • 1 tl savupaprikaa
  • 2 tl paprikajauhetta
  • pala inkivääriä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 4 tähtianista
  • 1 kanelitanko

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.